T Mobile Варшава няма просто да стои зад границите, ако Украйна

...
T Mobile Варшава няма просто да стои зад границите, ако Украйна
Коментари Харесай

При заплаха за Киев полската армия влиза в Украйна, румънската - в Молдова

T Mobile
 
Варшава няма просто да стои зад границите, в случай че Украйна е застрашена от неизбежно проваляне. По-вероятно е Полша да вкара войски в Украйна, с цел да предотврати най-лошото, съобщи пред немското издание T-mobile някогашният командващ на американската войска в Европа Бен Ходжис.
Румъния също публично ще се ангажира със отбраната на Молдова. При появяването на сериозна възможност за загуба на Украйна и Германия ще има доста защо да мислим във военно отношение.
Но обстановката на фронта в този момент е сериозна.
На украинската войска й липсват оръжие, муниции и бойци. В момента има опасност от съветска атака, която може да преодолее отбранителните линии на Украйна. Това ще е сложна година за украинската войска, в която военачалник Сирски, като украински главнокомандващ, ще би трябвало да стабилизира фронта, с цел да предотврати огромен пробив на руснаците.> До 2027 година Полша ще построи най-силните сухопътни войски в Европа. В най-скоро време полските въоръжени сили ще получат първите американски танкове " Ейбрамс ". Доставките на нова американска военна техника би трябвало да укрепи източния фланг на НАТО и да подсигурява отбрана на така наречен " Брестка врата " - сектор в Източна Полша, дълъг към 180 км, считан за уязвима зона при боен спор заради липса на естествени прегради> Полковник Скот Ритър към военачалник Ходжис:
За военачалник сте рисково малоумен!
Бившият офицер от военното разузнаване на Съединени американски щати Скот Ритър разкритикува остро някогашния командващ американската войска в Европа военачалник Бен Ходжис в обществената мрежа Екс. По-рано Ходжис написа, че Москва заплашва Запада с нуклеарен удар, разчитайки на остра реакция от НАТО. Ето какво сподели Ритър:
" За един военачалник вие сте рисково малоумен. Русия сложи алена линия - никаква интервенция на НАТО в Украйна. Русия споделя на Франция и Англия, че в случай че продължат напред, Русия ще отмъсти с удари по цели отвън Украйна. Това ще докара до потреблението на член 5 и НАТО ще бъде заставен да нападна стратегически цели в Русия, което пък ще я принуди да отвърне с нуклеарно оръжие. Кой стадий от тази ескалация не разбирате? Наистина ли желаете да се самоубиете поради Украйна?... “
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР